Επιστροφές & Αλλαγές

Υπαναχώρηση – Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η KARAKIKES SHOPPING CENTER δύναται να μην την αποδεχτεί.

Υπαναχώρηση Παραγγελίας

Πριν την αποστολή/παραλαβή του Εμπορεύματος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@karakikes.com.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 24310 77600 & 6984557878 (ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Τρίτη-Σάββατο 10:00 – 15:00). Μετά την ακύρωσή, η Εταιρεία θα προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής σε έκαστο εξ υμών άτοκα του ποσού που τυχόν έχει καταβάλει.

Επιστροφή Προϊόντων 

Μετά την αποστολή/παραλαβή του Εμπορεύματος και εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας (εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική), τότε έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα πωληθέντα εμπορεύματα αζημίως (εξαιρουμένων των εξόδων επιστροφής (courier, μεταφορική, ή άλλο μέσο), που αναλαμβάνετε εσείς χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των Εμπορευμάτων, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των Εμπορευμάτων. Για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος για υπαναχώρηση, θα πρέπει να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την Φόρμα Επιστροφής και να γίνει αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση Ιουλιέτας Αδάμ 12 Karakikes Shopping Center Τρίκαλα ΤΚ 42100. Η επιστροφή του χρηματικού ποσού θα γίνει είτε με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, είτε με πίστωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, αναλόγως των μέσων πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Διευκρινίζεται ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του/των Εμπορεύματος/ων) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του courier ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση, η ημερομηνία παραλαβής του του/των Εμπορεύματος/ων).

Αλλαγές Προϊόντων

Για την άσκηση του δικαιώματος αλλαγής, θα πρέπει:

Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τη Φόρμα Επιστροφής μαζί με τα προϊόντα προς αλλαγή ή επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο 24310 77600.

Σας αποστέλλουμε το προϊόν της αλλαγής και δίνετε πίσω το πρώτο δέμα. Το κόστος κάθε αλλαγής είναι 4,00€.

Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή την KARAKIKES SHOPPING CENTER. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της KARAKIKES SHOPPING CENTER, δεν θα παραλαμβάνονται.

 

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Τα οποία είναι:

Εσώρουχα

Μαγιό

Κάλτσες

Επίσης, ορισμένα Εμπορεύματα που διατίθενται μέσω της Εταιρείας μπορούν να υποστηρίζονται μόνο από τον κατασκευαστή τους. Σε αυτή την περίπτωση, το Εμπόρευμα θα πωλείται με την εγγύηση του κατασκευαστή του. Γι’ αυτό τον λόγο, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε πρώτα με τον κατασκευαστή για θέματα που αφορούν το Εμπόρευμα.

Εάν ο κατασκευαστής είναι αδύνατον να συμμορφωθεί, η Εταιρεία θα επιστρέφει την τιμή αγοράς του συγκεκριμένου Εμπορεύματος, αλλά δεν θα έχει σύμφωνα με το νόμο καμία περαιτέρω υποχρέωση.

 

Ελαττωματικά Εμπορεύματα

Η Εταιρεία λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα Εμπορεύματα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Επίσης η Εταιρεία γνωρίζει ότι ανάμεσα στα Εμπορεύματα περιλαμβάνονται και εύθραυστα ή/και ευαίσθητα είδη και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (σε συνεργασία και με τους προμηθευτές και τους μεταφορείς της) ώστε τα είδη αυτά να αποστέλλονται εντός ειδικών συσκευασιών που τα προστατεύουν πλήρως από τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους ή/και την αποθήκευσή τους. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος κάποιο από τα Εμπορεύματα να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς. Επίσης σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε Εμπόρευμα με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δεν θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε δεδομένης της ευθύνης της Εταιρείας για πραγματικά ελαττώματα σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του ΑΚ, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρείας 24310 77600 & 6984557878 (ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Τρίτη-Σάββατο 10:00 – 15:00) ή/και στο info@karakikes.com.gr δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο εμπόρευμα προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του πιστωτικού σας υπολοίπου για τέσσερεις (4) μήνες, ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας προς υπαναχώρηση.

Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη / τιμολόγιο αγοράς για το Εμπόρευμα που μας έχετε επιστρέψει.

Ενίοτε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας που μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός δεκαπέντε (15) ημερών.

Σε περίπτωση που το Εμπόρευμα που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε δικαιούστε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο εμπόρευμα της αρεσκείας σας ή/και χρήση του πιστωτικού σας υπολοίπου για τέσσερεις (2) μήνες, ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το Εμπόρευμα που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός 15 ημερών από την παραλαβή.

Τηλ. εξυπηρέτηση 2431 077600
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα