Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής:

Πληρώστε στον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της KARAKIKES SHOPPING CENTER δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 128-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (CVV), επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών όπως το Verified By Visa™ από την Visa® ή το SecureCode™ της MasterCard ®), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταβαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του PayPal, μέσω της οποίας διενεργείτε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού που περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Paypal.

Παραλαμβάνετε τη παραγγελία σας από οποιοδήποτε κατάστημα μας σας εξυπηρετεί και πληρώνετε με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR2901712610006261139292260 & ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6261139292260

Δικαιούχος: Karakikes Shopping Center.

Προσοχή! Τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη, γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να επιλέγετε τη σχετική επιλογή “τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον Εντολέα (OUR)” κατά την καταχώρηση της μεταφοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας ή/και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Καταθέστε το ποσό της παραγγελίας εντός 48 ωρών από την καταχώρησή της στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο info@karakikes.com.gr για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Έκδοση Στοιχείων Τιμολογίου.

Από το karakikes.com.gr σας δίνεται η δυνατότητα να εκδοθεί τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία στο πεδίο “Σχόλια για την Παραγγελία”: Επωνυμία, Ιδιότητα, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση.

Τιμές Πωλούμενων Προϊόντων.

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με 24% Φ.Π.Α.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στα καταστήματα μας, ενώ το karakikes.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Τηλ. εξυπηρέτηση 2431 077600
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα